Bulevardul I. C. Bratianu 119– Constanta, Romania

TERMENI SI CONDITII

TERMENI SI CONDITII HOTEL Bavaria Blu

Prin accesarea site-ul www.hotelflorentina.ro consideram acordul dumneavoastră cu termenii si conditiile de mai jos.

Prezentul site web, denumit in continuare www.hotelflorentina.ro este un site de informare cu privire la evenimentele si ofertele hotelului Hotel Florentina, situat pe Bulevardul I. C. Bratianu 119– Constanta, Romania. Conţinutul site-ului este public, iar accesul la informatii este permis oricarui utilizator care doreste sa afle mai multe detalii despre ofertele hotelului nostru : evenimente corporate, evenimente speciale (nunti, botezuri etc.), diverse oferte incluse aferente evenimentelor desfasurate in cadrul locatiei. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a face orice modificare de structura si continut pentru www.hotelflorentina.ro partiale sau totale, in orice moment, fara a notifica in prealabil vizitatorii website-ului.

Continutul site-ului este destinat uzului personal, fara scop direct ori indirect comercial. Toate materialele prezentate pe site (incluzand, dar fara a se limita la: texte, informatii, fotografii, tururi virtuale, date etc.- generic numite continut) sunt protejate de catre dispozitiile legale incidente: legea nr.8/1996, cu modificarile si completarile ulterioare, privind drepturile de autor şi drepturile conexe, legea nr.84/1998, privind marcile şi indicatiile geografice si legea nr.129/1992, republicata, privind desenele si modelele industriale. Lipsa mentiunii privind unele texte legale ori dispozitii incidente nu duc la inaplicatibilitatea acestora.

Site-ul si continutul sunt protejate de catre legea drepturilor de autor din Romania, precum si de dispozitiile privitoare la copyright aplicabile in alte teritorii decat Romania. Dumneavoastra nu puteti stoca, modifica, ori transfera cu orice titlu, in parte ori intre site-ul si/ sau continutul. Exploatarea este liberă sub conditia non-comercialitatii si respectarea termenilor impusi de catre www.hotelflorentina.ro nu raspunde de eventualele prejudicii, litigii existente, nascute ori izvorate in legatura cu/ din copierea, stocarea, modificarea ori transferarea intregului sau a unei parti din continut in orice mediu.

Toate informatiile prezentate pe site au caracter informativ. www.hotelflorentina.ro nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea informatiilor prezentate, poti fi folosite doar pentru informare personala.

Toate drepturile sunt rezervate www.hotelflorentina.ro Utilizatorii pot descarca si tipari continut de pe acest site doar pentru uz personal sau necomercial.

Preluarea informatiilor de pe site-ul www.hotelflorentina.ro este posibila doar in urmatorul caz : se poate prelua doar un paragraf al continutului informativ si maximum o poza. La sfarsitul materialului de pe site-ul dumneavoastra, intr-un paragraf separat, trebuie afisat textul “[titlu] www.hotelflorentina.ro” cu link pe textul “[titlu] www.hotelflorentina.ro” catre pagina www.hotelflorentina.ro.

Site-ul www.hotelflorentina.ro este un serviciu furnizat de catre ItPack,  www.itpack.ro si care va fi numit in continuare site.

Site-ul www.hotelflorentina.ro este un site de limba romana, creat, dezvoltat si operat de www.itpack.ro si caruia se aplica urmatorii termeni de utilizare care includ, dar fara a se limita la acestea, toate textele, pozele, eventualele unelte interactive, paginile personale in oricare dintre paginile site-ului. Website-ul nu va fi considerat responsabil pentru orice incalcare a acestor termeni de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu continutul prezentului document va rugam sa nu utilizati serviciile acestui site. Va rugam ca de fiecare data cand reveniti pe acest site sa verificati daca termenii de utilizare au fost modificati.

Utilizarea in continuare a site-ului implica acceptarea de catre dumneavoastra a acestor termeni de utilizare.

www.hotelflorentina.ro isi rezerva dreptul să completeze si/ sau sa modifice acesti termeni de utilizare cu termeni aditionali care se vor publica in pagina serviciului corespunzător caruia acei termeni i se aplica. Prin prezenta sunteti de acord ca acesti termeni aditionali fac parte din termenii generali de utilizare si se supun aceloraşi reguli.

TERMENI sI CONDItII NEWSLETTER

Pentru abonare la newsletter trebuie sa furnizati adresa de e-mail. Este obligatoriu ca datele introduse in formular sa fie reale. Nu este permisa introducerea datelor false, precum si introducerea de date care nu va apartin. Ulterior completarii formularului veti fi abonat automat la newsletter. Furnizorul isi rezerva dreptul de a refuza fara o notificare in prealabil abonarea la newsletter daca se observa ca datele introduse in formular nu sunt reale sau nu va aparţin.

Utilizatorul trebuie sa se asigure ca newsletter-ele trimise de catre furnizor ajung la destinatie (sunt livrate in Inbox). In cazul in care e-mail-urile trimise de catre furnizor ajung in dosarul (folder-ul) de Spam/ Junk/ Bulk/ Trash (automat) sau sunt marcate ca fiind Spam de catre softul folosit (clientul de e-mail), utilizatorul trebuie sa apese pe Not Spam/ Not junk.

Nu este permisa sub nicio forma raportarea ca Spam/ Abuz a vreunui newsletter trimis de furnizor. Furnizorul respecta dreptul la intimitate al utilizatorului, iar in cazul in care utilizatorul nu doreste sa mai primeasca newsletter-ele trimise de furnizor, este suficient sa se dezaboneze. Dezabonarea este instanta, iar utilizatorul nu va mai primi newslettere ulterior.

Completand formularul de abonare la newsletter, ca utilizator, va dati acordul, in mod expres ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie stocate si prelucrate de furnizor.

Datele personale completate în formular vor fi folosite in conformitate cu politica de condifentialitate si nu vor fi facute publice niciunei terţe parti fara acordul dumneavoastra.

Furnizorul nu ofera niciun fel de garantie asupra continutul din newsletter si nu ofera garantia ca serviciul va functiona fara intreruperi sau fara erori, defectiunile vor fi remediate sau  materialele furnizate prin e-mail sunt corecte,  sau de incredere. Furnizorul nu garanteaza ca securitatea sau erorile umane si/ sau ale softului pot fi prevenite total. Furnizorul nu va fi  responsabil pentru niciun fel de daune, pierderi sau neplaceri cauzate de folosirea serviciului. Raspunderea folosirii serviciului revine in totalitate utilizatorului. 

Oricare dintre parti are dreptul de a inceta furnizarea, respectiv accesul la serviciul de newsletter, oricand, fara invocarea vreunui motiv si fara notificarea prealabila. SC  EUROSANTIS SRL isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale catre utilizator, in cazul in care acesta a incalcat conditiile mentionate mai sus.

Acesti Termeni si Conditii Generale  se afla sub incidenta Legii Romane. Orice neintelegere in legatura cu executarea acestora va fi rezolvata pe cale amiabila. Dacă o astfel de rezolvare nu este posibila, litigiul va fi inaintat spre solutionare instantelor judecatoresti competente din localitatea in care este inregistrata firma SC EUROSANTIS SRL.

Respectand Codul de Conduita privind Prevenirea si Protejarea Copiilor de Exploatarea Sexuala in Turism, adultii insotiti de copii pana la 14 ani, vor prezenta certificatul de nastere al copilului sau pasaportul, precum si orice alt inscris prin care se face dovada relatiei de rudenie.  Adultii insotiti de copii de peste 14 ani, vor prezenta cartea de identitate a minorului sau pasaportul, precum si orice alt inscris prin care se face dovada relatiei de rudenie. 

Pentru orice intrebare privind serviciul furnizat ne puteti contacta pe adresa de e-mail : privacy@hotelflorentina.ro

Furnizorul poate colabora cu terti pentru a va putea oferi in conditii optime serviciul gratuit.

Acesti Termeni si Conditii pot fi modificati ulterior, la orice data de catre SC EUROSANTIS SRL, fara a fi necesara o notificare prealabila. Atunci cand se opereaza aceste modificari, compania va pune la dispozitie in mod vizibil o noua versiune a Termenilor si Conditiilor Generale pe website. Utilizatorul este obligat sa verifice periodic acesti termeni si conditii, iar in cazul in care nu mai este de acord cu ei, se poate dezabona de la serviciul de Newsletter.